MAHANAKORN

MAHANAKORN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 219 beoordelingen
25 feb 2020 om 21:35 eten was heerlijk en zoals omschreven was de curry lekker pittig! Ook goed warm trouwens
24 feb 2020 om 20:19 Het eten was niet heel lekker en de aubergine ontbrak helemaal. Gelukkig duurde de bezorging 100 minuten dus we hadden genoeg honger om het toch op te eten. De bezorgtijd veranderde vaak (van 25 minuten toen ik bestelde) en de telefoon werd niet opgenomen
20 feb 2020 om 20:14 Tussen bestellen en bezorgen zat 1 uur en 3 kwartier, terwijl het 40 minuten zou duren. Het eten was lauw. Pad Thai heb ik weleens smaakvoller gehad.
18 feb 2020 om 20:20 Erg lekkere curry! Het eten was nog lekker warm dankzij de snelle bezorging. Top!
12 feb 2020 om 22:10 Iedere keer smaakvol en goede porties
10 feb 2020 om 22:10 Goeie thaise keuken. Pad thai werd geleverd met limoen, koriander en verse rode peper + apart bakje met chilisaus en bevatte knapperige taugé en bosui. De soep was een beetje gevaarlijk verpakt, maar dat is dan ook het enige minpunt van deze bestelling.
9 feb 2020 om 9:24 Sympathieke eigenaar die je een hoge beoordeling gunt, maar helaas is het bestelde eten nooit bezorgd. Ook geen telefoontje hierover ontvangen & het restaurant bleek telefonisch niet te bereiken. Uiteindelijk zijn we het eten maar gaan ophalen. Vervel
8 feb 2020 om 20:22 Het eten was heel lekker. Alleen jammer dat de rijst lauw was.
7 feb 2020 om 23:29 Meerdere keren erg lekkere curry’s gegeten. Goede prijs kwaliteit portie verhouding. Ik ga hier blijven bestellen.
1 feb 2020 om 20:22 Eten was smakelijk, bezorging conform aangegeven verwachte tijd. Alleen jammer dat we kip kregen ipv de bestelde gamba’s.
31 jan 2020 om 21:32 De jongen die bezorgde was heel vriendelijk. Geen fooi gegeven omdat ik al zoveel geld had uitgegeven voor het eten. Spijt van. Hij had het verdiend. Eten was heel lekker maar dus wel wat duur.
30 jan 2020 om 9:21 Zowel de Phad thai als de Massaman waren verrukkelijk! Bezorging zoals van te voren gecommuniceerd ca. 40 min.